Rólunk

Cégünk utánfutók/pótkocsik és tehergépjármű felépítmények egyedi igények szerint való gyártásával foglalkozik 3,5T-ig bezárólag immáron több mint 30 éve. 

Az Ön, mint Megrendelő igényeit figyelembe véve, a hatályos jogszabályokat követve gyártjuk le megálmodott járművét, legyen szó autó-, sporteszköz-, speciális gép-, vagy akár általános otthoni használatú utánfutóról/felépítményről.

A cégünknél megrendelt utánfutók esetében, vállaljuk annak műszaki vizsgáját és okmányirodai ügyintézését. A kedves Megrendelő névre írva, rendszámosan viheti el telephelyünkről. Az alkatrészeket a KNOTT biztosítja, garantálva a minőséget, és az alkatrészellátást. Az alvázakat műhelyünkben heggesztjük össze, majd tűzihorganyzással tesszük időtállóvá. Egy utánfutó/felépítmény a specifikációitól, a kapacitástól függően körülbelül 4-8 hét alatt készül el a megrendeléstől számítva.

Célunk nem az olcsóság, hanem a minőség megteremtése. Válassza Ön is az Aktivátor Kft-t, ha utánfutóra vagy felépítményre van szüksége!

    9700 Szombathely Szent Imre herceg u. 98. • Tel.: +36 94/510-048 • aktivatorkft@aktivator.hu